Laget: Hampus - Erik W, Kevin, Jocke EK, Nicki - Petter, Ole, Andreas CH- Tullborg, Ferna, Eric A
Avb: Jompa, Jocke H, Raman, Jonas Ö
Gula kort: Jompa, Andreas CH
I Publiken: Olof, Frasse, Lundberg, Nordlund, Victor E m.fl (det var en härlig dag på Heden)

FC Heden var som väntat ett duktigt lag, men vi krigade till oss en poäng och hade den bästa chansen till en ny 3:a.
Två saker gjorde att vi hade problem med vårt egna spel i första halvlek. Den ena var solen som låg lågt rakt i ögonen på våra backar och mittfältare vilket gjorde att vi hade svårt att se ordentligt och var ett skäl till att vi slog många (allt för många) långbollar. Det andra problemet var FC Heden som var riktigt bra och aggressiva som stressade oss ordentligt. FC Heden dominerade spelet i första och vi hade problem med deras krossbollar från högerbacken till deras vänsterkant där de kom med både yttermittfältaren och ytterbacken. Det tog ett tag sedan innan vi korrigerade och fick koll på detta. Trots spelövertaget skapade inte Heden några vassa chanser förutom en hörna som letade sig i stolpens insida innan vi fick bort bollen. Vi hade å andra sidan inte ett riktigt avslut på mål så vi var nöjda med 0-0 i paus.
I paus fick Jocke Ek gå ut efter att han slog upp sin skada i baksida lår. Raman gjorde säsongsdebut och fick lite mer speltid än planerat men orken visade sig vara tillräcklig för 45 minuter.
Jompa kom också in i paus och börjar komma igång efter sin skada från försäsongen.
I andra halvlek jämnade vi ut spelet lite även om Heden fortfarande var det mer spelförande laget.
Båda lagen skapade sina chanser på omställningar, vi börjar skapa chanser och Ferna (kan varit Tullborg) serverade Jompa öppet mål från 3-4 meter vid bortre stolpen men bollen studsar lite och Jompa kommer lite fel till bollen och får ingen träff.
I slutet kommer Heden runt på sin vänsterkant och slår bollen snett inåt bak till en fri spelare vid straffpunkten som skjuter direkt men Kevin slänger sig framför och blockerar skottet.
Matchen slutar 0-0 och det är vi nog mest nöjda med trots att vi hade den klart vassaste målchansen.
Vårt försvarsspel var riktigt bra och det är skönt att ha den grunden. Vi fortsätter att jobba med vårt anfallsspel och jag är övertygad om att det kommer. Vi skapar chanser och snart sätter vi dem också, förhoppningsvis nästa match mot Järnbrott.